
Parsakaali-pinaattikeitto
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Täysmaito1,1 kg
- 450 g
- Sulatejuusto, muru 23 %400 g
- Tuorejuusto, maustamaton250 g
- Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen20 g
- Maissitärkkelys18 g
- Sokeri3 g
- Mustapippuri, jauhettu2 g
- Suola
Työvaiheet
1. Mittaa ainekset valmistusastiaan.
2. Kiehauta ja tarkista maku.
3. Lisää tarvittaessa suolaa.
4. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1134 kJ
- Energia (kcal)271 kcal
- Hiilihydraatit10,40 g
- Proteiini15,20 g
- Rasva19,80 g
- Tyydyttynyt rasva11,90 g