
Chorizo Bolognese
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Ruokakerma 15 %200 g
- Vesi200 g
- Sulatejuusto, muru 23%200 g
- Tomaattipyree110 g
- Lihaliemijauhe, vähäsuolainen20 g
- Maissitärkkelys15 g
- Sipulijauhe15 g
- Mustapippuri, jauhettu2 g
- Valkopippuri, jauhettu1 g
- Suola
Työvaiheet
- 1. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku
- 2. Kaada kastike timbaalien päälle.
- 3. Peitä tiiviillä kannella.
- 4. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min
- 5. Huomioitavaa
o Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
o Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1175 kJ
- Energia (kcal)281 kcal
- Hiilihydraatit152 g
- Proteiini16 g
- Rasva167 g
- josta7 g