Kalaa pinaattikastikkeella

Kalaa pinaattikastikkeella

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan.
  2. 2. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku. Kaada kastike timbaalien päälle. Peitä tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.
  3. 3. Huomioithan, ett kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
  4. 4. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säätää halutun proteiini-/energiatason mukaan sekä rasvan laadulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Ravintosisältö Per annos

  • Energy kJ
    0 kJ
  • Energy kcal
    0 kcal
  • Carbohydrate
    0 g
  • Protein
    0 g
  • Fat
    0 g
  • 0 g
Ravintoarvot

Energiaravintoaineet