
Kalaa pinaattikastikkeella
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi300 g
- Kerma (35%)200 g
- Sulatejuusto (esim.kastike 23 %)200 g
- Kalaliemijauhe, vähäsuolainen10 g
- Maissitärkkelys15 g
- Mustapippuri1 g
- Suola
Työvaiheet
- 1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan.
- 2. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku. Kaada kastike timbaalien päälle. Peitä tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.
- 3. Huomioithan, ett kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
- 4. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säätää halutun proteiini-/energiatason mukaan sekä rasvan laadulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.