Parsakaali-pinaattikeitto

Parsakaali-pinaattikeitto, sosemainen

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. Mittaa ainekset valmistusastiaan. Kiehauta.

  2. Lisää perunaoserae valmistajan ohjeen mukaan. Tarkista maku. Perunasoserae voidaan korvata myös maissitärkkelyksellä. Käyttömäärä n. 30 g / 1 l vettä. Maissitärkkelys voidaan lisätä jo alkuvaiheessa keittoon muiden ainesten kanssa.

  3. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laauta ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia kJ
    1185 kJ
  • Energia kcal
    283 kcal
  • Hiilihydraatti
    12,80 g
  • Proteiini
    15,60 g
  • Rasva
    20 g
  • Tyydyttynyt rasva
    11,90 g
Ravintoarvot

Energiaravintoaineet