
Parsakaali-pinaattikeitto, sosemainen
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Täysmaito1,1
- 450
- Sulatejuusto, muru 23 %400
- Tuorejuusto, maustamaton250
- Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen20
- Sipulijauhe8
- Suola
- Perunasoserae50
Työvaiheet
Mittaa ainekset valmistusastiaan. Kiehauta.
Lisää perunaoserae valmistajan ohjeen mukaan. Tarkista maku. Perunasoserae voidaan korvata myös maissitärkkelyksellä. Käyttömäärä n. 30 g / 1 l vettä. Maissitärkkelys voidaan lisätä jo alkuvaiheessa keittoon muiden ainesten kanssa.
Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laauta ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1185 kJ
- Energia (kcal)283 kcal
- Hiilihydraatit12,80 g
- Proteiini15,60 g
- Rasva20 g
- Tyydyttynyt rasva11,90 g