Mansikkapuuro vaniljavaahdolla

Mansikkapuuro vaniljavaahdolla

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Kuumenna vesi

  2. 2. Lisää sokeri ja suola

  3. 3. Vatkaa jauhot joukkoon. Hauduta puuro kypsäksi.

  4. 3. Lisää pyree ja tarkista maku.
    Vaniljavaahto

  5. 3. Vaniljavaahto: Pehmitä tuorejuusto

  6. 3. Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja sekoita tuorejuuston kanssa.
    Tarkista maku.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kcal)
    172 kcal
  • Energia (kJ)
    720 kJ
  • Hiilihydraatit
    25,80 g
  • Proteiini
    4,60 g
  • Rasva
    5 g
  • Tyydyttynyt rasva
    3,40 g
Ravintoarvot