Parsakaali kookoskeitto halloumi juustolla

Parsakaali-kookoskeitto halloumi-juustolla

Raaka-aineet

Lisää määrää

  • 1 kg
  • Sipuli, heinonnettu
    150 g
  • Rypsiöljy
    25 g
  • Valkosipulimurska
    15 g
  • Chili FINDUS 96008713
    10 g
  • Vesi
    500 g
  • Kookosmaito (luomu)
    800 g
  • Lime, mehu
    15 g
  • Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
    30 g
  • Sokeri
    3 g
  • Mustapippuri
    2 g
  • Suola
  • Halluomi-juusto (luomu)
    500 g
  • Maissitärkkelys
    18 g

Työvaiheet

  1. 1. Kuullota sipulit ja chili öljyssä. Lisää loput raaka-aineet.

  2. 2. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja suurusta. Anna kiehahtaa.

  3. 3. Tarjoa keitto paistetun halloumi-juuston kera.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    1483 kJ
  • Energia (kcal)
    354 kcal
  • Hiilihydraatit
    9,60 g
  • Proteiini
    16,20 g
  • Rasva
    28 g
  • Tyydyttynyt rasva
    19,70 g
Ravintoarvot

Reseptiin liittyvät tuotteet