Kala-tomaattikeitto

Kala-tomaattikeitto

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. Mittaa ainekset valmistusastiaan.
  2. Kiehauta ja tarkista maku.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa.
  4. Huomioitavaa

    • Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
    • Mikäli valmistat keiton sosemaiseen ruokavalioon, käytä maissitärkkelystä 0,03 kg/ 1 litra vettä.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    937 kJ
  • Energia (kcal)
    301 kcal
  • Hiilihydraatit
    8 g
  • Proteiini
    19 g
  • Rasva
    21 g
  • josta
    12 g
Ravintoarvot

Energiaravintoaineet