Mansikkapiirakka

Mansikkapiirakka

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Voitele GN 1/1 65 mm vuoka tai vuoraa vuoka leivinpaperilla.

  2. 2. Sekoita kananmunat ja sokeri kuohkeaksi.

  3. 3. Lisää kerma ja sulatettu rasva. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri jauhojen joukkoon.

  4. 4. Sekoita jauhot kevyesti nostellen taikinapohjaan.

  5. 5. Kaada ja levitä taikina vuokaan.

  6. 6. Ripottele pyreepelletit piiraspohjan päälle.

  7. 7. Sirottele pinnalle kanelia ja sokeria.

  8. Paista kiertoilmalla + 180 astetta noin 30 min.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia kJ
    900 kJ
  • Energia kcal
    215 kcal
  • Hiilihydraatti
    31 g
  • Proteiini
    3,50 g
  • Rasva
    8,60 g
  • Tyydyttynyt rasva
    5,20 g
Ravintoarvot

Energiaravintoaineet