Broilerikuutiot Itämaisessa kastikkeessa

Broilerikuutiot Itämaisessa kastikkeessa

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Kaada jäiset timbaalikuutiot voideltuun GN-vuokaan.

  2. 2. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku. Kaada kastike timbaalien päälle. Peitä tiiviillä kannella.

  3. 3. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.Kiehauta ja tarkista maku.

  4. 4. Lisää tarvittaessa suolaa.

  5. 5. Huomioitavaa! Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    1199 kJ
  • Energia (kcal)
    286 kcal
  • Hiilihydraatit
    13 g
  • Proteiini
    15 g
  • Rasva
    19 g
  • Tyydyttynyt rasva
    6,50 g
Ravintoarvot