Makkarakastike

Makkarakastike

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Kaada jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan.

  2. 2. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku.

  3. 3. Kaada kastike timbaalien pälle.

  4. 4. Peitä tiiviillä kannella.

  5. 5. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.

  6. 6. Huomioitavaa

  7. 7. Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.

  8. 8. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    1173 
  • Energia (kcal)
    280 
  • Hiilihydraatit
    9,90 
  • Proteiini
    14,80 
  • Rasva
    19,90 
  • Tyydyttynyt rasva
    7,90 
Ravintoarvot