Peruna-kukkakaalisose

Raaka-aineet

Lisää määrää

  • Peruna kuorittu
    800 g
  • Voi
    30 g
  • Ruokakerma 15 % vähälaktoosinen
    300 g
  • Suola
    8 g

Työvaiheet

  1. 1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan. Lisää vuokaan vesi (1,5 dl) ja voitele/suihkuta timbaalien pinta ruokaöljyllä. Peitä vuoka tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa, höyrykeitto-ohjelmalla noin 10-15 min. Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kcal)
    140 
  • Energia (kJ)
    587 
  • Hiilihydraatit
    14 g
  • Proteiini
    3 g
  • Rasva
    7,20 g
  • Tyydyttynyt rasva
    4,60 g
Ravintoarvot

Reseptiin liittyvät tuotteet