
96008470
Annostimbaali, makkara n 100x25g
Tuotteen paino
n.100 x 25 g
Lihapitoisuus
38 %
Tuote GTIN
7310500076867
Valmistus
Uunissa: Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan.
Höyryuunissa: Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 % höyryssä 100 °C:ssa n. 9 min.
Mikroaaltouunissa: (750 W), 100g timbaaleja noin 3 minuuttia kannella peitettynä
VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.
Ainesosaluettelo
KANANMUNAN VALKUAINEN, sianliha 23 %, naudanliha 15 %, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, vesi, rypälesokeri, rapsiöljy, savustettu rypälesokeri, suola, tomaattipyree, mausteet (paprika, cayennepippuri, korianteri, inkivääri, kardemumma), naudanlihaliemi (naudanlihauute, suola, sokeri, sipuli, rapsiöljy, lipstikka), mausteuute (mm. pippuri).