96015515
Annostimbaali lohi, savunmakuinen MSC, ASC n 63x40g
Tuotteen paino
Tuote GTIN
7310500183695
Valmistus
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan.
Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia
VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.
Ainesosaluettelo
Kala (LOHI* (Salmo salar) 39 %, ALASKANSEITI** (Theragra chalcogramma) 19 %), KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, kalaliemi (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkukkaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), tomaattipyree, suola, KANANMUNANVALKUAISJAUHE, savuaromi. *Viljelty Färsaarilla, Norjassa tai Chilessä. **Pyydetty luoteiselta Tyyneltämereltä. MSC- ja ASC-merkit tuotteessa varmistavat, että mereneläväsi on pyydetty tai kasvatettu huolella ja meriämme, järviämme ja jokiamme suojellen. www.msc.org/fi www.asc-aqua.org