
96015515
Annostimbaali lohi, savunmakuinen MSC, ASC n 63x40g
Tuotteen paino
Tuote GTIN
7310500183695
Valmistus
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. 2) : Esilämmitä höyryuuni. Lämmitä timbaaleja 100-prosenttisessa höyryssä 100 °C:ssa n. 8 minuuttia 3) ikroaaltouuni (750 W), 160 g timbaaleja, lämmitä n. 3-4 minuuttia kannella peitettynä.
Ainesosaluettelo
" Lohi* (KALA) (*Salmo salar*) 38 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, alaskanseiti** (KALA) (*Gadus chalcogrammus*) 18 %, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAISJAUHE, kalaliemi (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkukkaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), tomaattipyree, KANANMUNAN KELTUAINEN, suola, savuaromi. *Viljelty Färsaarilla/Norjassa/Chile. ASC-sertifioitu, vastuullisesti kasvatettu. www.asc-aqua.org**Pyydetty luoteiselta Tyyneltämereltä. Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi