96015515

Annostimbaali lohi, savunmakuinen MSC, ASC n. 63x40g

Tuotteen paino

Tuote GTIN

7310500183695

Valmistus

Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan.
Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia
VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.

Ainesosaluettelo

LOHI* (Salmo salar) 39%, ALASKANSEITI** (Theragra chalcogramma) 19%, KANANMUNANVALKUAINEN, KANANMUNANKELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkeys, kalaliemi (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkukkaöljy, laakerinlehti, mustapippuri),tomaattipyree, suola ja savuaromi. *Viljelty Färsaarilla/Norjassa/Skotlannissa. **Pyydetty Tyyneltä mereltä.

Ravintosisältö Per 100 g

  • Energia
    1052 kJ
  • Energia
    253 kcal
  • Rasvaa
    18 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvoja
    3 g
  • Hiilihydraatti
    6.7 g
  • - josta sokereita
    0.5 g
  • Proteiinia
    16 g
  • Suola
    1.1 g
  • Ravintokuitua
    0.5 g
Ravintoarvot