
96008489
Annostimbaali, turska MSC n 63x40g
Tuotteen paino
n.63 x 40 g
Kalapitoisuus
59%
Tuote GTIN
7310500056043
Valmistus
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan.
Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia
VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.
Ainesosaluettelo
Turska* (KALA) (Gadus morhua) 58 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, KANANMUNANKELTUAISJAUHE, KALALIEMI (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkujjaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), suola. *Pyydetty koillis-Atlantilta