96008603

Annostimbaali, parsakaali n. 126 X 20 g

Timbaali on tehty parsakaalipyreestä ja maustettu hienostuneesti. Oivallisia lihan sekä kalan seurana.

Tuotteen paino

n.126 x 20 g

Tuote GTIN

7310500056128

Valmistus

Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan.
Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia
VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.
Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.

Ainesosaluettelo

Parsakaali 64 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, MUNANVALKUAISJAUHE, persilja, suola ja valkopippuri.

Ravintosisältö Per 100 g

  • Energia
    654 kJ
  • Energia
    157 kcal
  • Rasvaa
    11 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvoja
    1.1 g
  • Hiilihydraatti
    7.6 g
  • - josta sokereita
    1.1 g
  • Proteiinia
    6.1 g
  • Suola
    0.8 g
  • Ravintokuitua
    1.8 g
Ravintoarvot