
Lohta ja kasviksia
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi
 - Rypsiöljy100 g
 - Sitruunamehu50 g
 - Suola
 - Mustapippuri jauhettu
 
Työvaiheet
1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan. Lisää vuokaan vesi (1,5 dl) ja voitele/suihkuta timbaalien pinta ruokaöljyllä. Peitä vuoka tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa, höyrykeitto-ohjelmalla noin 10-15 min. Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
- 2. Siirrä lämmitetyt timbaalit tarjoiluastiaan. Valmista vinegretti ja pyöräytä timbaalit vinegretissä.
 - 3. Tarjoa timbaalit peruna-kukkakaalisoseen kanssa
 
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)311
 - Energia (kJ)1301
 - Hiilihydraatit7,10 g
 - Proteiini13,70 g
 - Rasva25,40 g
 - Tyydyttynyt rasva2,80 g
 
