Vadelmapannacotta hyytelöllä

Valdemapannacotta hytelöllä

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. Pannacotta

  2. 1. Sulata pyree.

  3. 2. Liota liivatelehdet pakkausohjeen mukaisesti.

  4. 3. Kiehauta muut pannacotta-ainekset.

  5. 4. Lisää liivatelehdet ja pyree massan joukkoon koko ajan sekoittaen.

  6. 5. Annostele maljoihin tai kaada vuokaan.

  7. 6. Hyydytä kylmässä niin, että pinta hyytyy.

  8. Vadelmahyytelö

  9. 1. Liota liivatelehdet pakkausohjeen mukaisesti.

  10. 2. Kuumenna viini.

  11. 3. Lisää liivatelehdet ja pyree joukkoon koko ajan sekoittaen. 

  12. 4. Kaada ohut kerros hyytelöä pannacottan pinnalla, anna hyytyä kylmässä.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    1258 kJ
  • Energia (kcal)
    301 kcal
  • Hiilihydraatit
    27 g
  • Proteiini
    3,60 g
  • Rasva
    19 g
  • Saturates
    13 g
Ravintoarvot

Energiaravintoaineet