Samettinen pinaattikeitto

Samettinen pinaattikeitto

Raaka-aineet

Lisää määrää

  • Täysmaito
    1100 g
  • 900 g
  • Sulatejuusto (esim.kastike 23 %)
    400 g
  • Tuorejuusto, maustamaton (25 %)
    250 g
  • Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
    20 g
  • Maissitärkkelys
    18 g
  • Sokeri
    3 g
  • Mustapippuri, jauhettu
    2 g
  • Sipulijauhe
    10 g
  • Valkosipulijauhe
    3 g
  • Muskottipähkinä, jauhettu
    3 g
  • Suola

Työvaiheet

  1. 1. Mittaa ainekset valmistusastiaan. Kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  2. 2. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan sekä rasvan laadulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Ravintosisältö Per annos

    Ravintoarvot

    Energiaravintoaineet

    Reseptiin liittyvät tuotteet