
Samettinen pinaattikeitto
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Täysmaito1100 gr
- Sulatejuusto (esim.kastike 23 %)400 gr
- Tuorejuusto, maustamaton (25 %)250 gr
- Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen20 gr
- Maissitärkkelys18 gr
- Sokeri3 gr
- Mustapippuri, jauhettu2 gr
- Sipulijauhe10 gr
- Valkosipulijauhe3 gr
- Muskottipähkinä, jauhettu3 gr
- Suola
Työvaiheet
- 1. Mittaa ainekset valmistusastiaan. Kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- 2. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan sekä rasvan laadulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.