
Samettinen pinaattikeitto
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Täysmaito1100 g
- 900 g
- Sulatejuusto (esim.kastike 23 %)400 g
- Tuorejuusto, maustamaton (25 %)250 g
- Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen20 g
- Maissitärkkelys18 g
- Sokeri3 g
- Mustapippuri, jauhettu2 g
- Sipulijauhe10 g
- Valkosipulijauhe3 g
- Muskottipähkinä, jauhettu3 g
- Suola
Työvaiheet
- 1. Mittaa ainekset valmistusastiaan. Kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- 2. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan sekä rasvan laadulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.