Sinappisilli timbaalista

Sinappisilli timbaalista

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Mitta vatkauskulhoon sinappi, sokeri, valkoviinietikka.

  2. 2. Vatkaa joukkoon rypsiöljy ja silliliemi ohuena nauhana.

  3. 3. Tarkista maku.

  4. 4. Paloittele kohmeiset turskatimbaalit pienemmiksi suupaloiksi.

  5. 5. Anna timbaalien tekeytyä sinappikastikkeessa noin tunti ennen tarjoilua.

  6. 6. Sakeuta liemi tarvittaessa.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kcal)
    221 kcal
  • Energia (kJ)
    923 kJ
  • Hiilihydraatit
    11,80 g
  • Proteiini
    6,40 g
  • Rasva
    16,50 g
  • Tyydyttynyt rasva
    1,80 g
Ravintoarvot

Reseptiin liittyvät tuotteet