![Tomaattinen uunimakkara](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/finland/special-foods-fi/recipe/special-foods-fi-tomaattinen-uunimakkara-507x507.jpg?h=507&iar=0&w=507&hash=DE762B997D3A827CC9733B883A64BD4A)
Tomaattinen uunimakkara
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Tomaattisose, paseerattua500 g
- Juustoraasteseos, rasvaa 29%100 g
Työvaiheet
Tarkista maku. Peitä tiiviillä kannella.
1. Lado jäiset timbaalit voideltuun vuokaan.
2. Sekoita kastikeainekset Tarkista maku. Kaada kastike timbaalien päälle. Peitä tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.
3. Huomioiyavaa! Kannen tulee olla todella tiivis. Huumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)291
- Energia (kJ)1219
- Hiilihydraatit13,90
- Proteiini17,80
- Rasva18
- Tyydyttynyt rasva4,80